Sunday 2 February 2014

Fogadom / The vow

The Vow: The Kim and Krickitt Carpenter Story - has just been printed in Hungarian. If you haven't read the book yet, it is high time! It is a must for every couple - married and not yet married :-)

Nagyon elgondolkodtató könyv. 3 hónap házasság után autóbaleset miatti emlékezetkiesés következtében a feleség elfelejti, hogy férjhez ment. Sőt meg sem ismeri a férjét. De mivel tudja másoktól meg a saját, régi naplójából, hogy tényleg a férje, mindent megtesz azért, hogy újra megszeresse.
A férj sehol sem találja a mostani feleségében azt a lányt, akit megszeretett és elvett. De mivel fogadalmat tett az oltárnál, hogy szeretni fogja, bármi is történik, mindent megtesz azért, hogy tudja ezt az új személyiségű asszonyt szeretni.
Bár egy házban élnek, idegenek egymás számára. Elkezdenek újra randizni, ismerkedni.
Nehéz hónapok telnek el, de eljutnak odáig, amikor mindketten újra össze akarnak házasodni. Hogy a nőnek is legyen emléke a saját esküvőjéről.


Sok dráma, sok szerelem, sok imádság, sok veszekedés, sok újabb döntés, hogy akkor is szeretem - mindez egyben. Kötelező olvasmány házasságban élőknek és azoknak, akik meg akarnak házasodni.
Megvásárolható itt.

No comments:

Post a Comment