Monday 8 April 2013

I. Baba Angol Fesztivál

Mi is részt vettünk a fesztiválon, ami kedves emlékeket hozott elő bennem a korábbi két okosbaba találkozóról. Itt 4 különböző módszerrel tanító anyuka mutatkozott be, akik nagyon profin űzik is a szakmát. Közben egy ötödik anyuka angol játszóházat tartott a gyerekeknek, amit ők élveztek is nagyon. Barni a maga zárkózott stílusában, Kristóf baba felfedezőként, Karina pedig aktív résztvevőként.
A 3 gyerek mellett nem tudtam ugyan elmélyülten figyelni, így is kaptam azért újat. Megérte elmenni. Persze megint fellelkesedtem, aztán két napa alatt máris sokat "hűltem" a realitás talajára kerülve...
Köszönjük, hogy megszerveztétek, köszönjük az előadásokat, köszönjük a játszóházat (és hogy kibontakozhatott Karina), köszönjük a vásárlási lehetőséget, köszönjük a tombolaajándékokat (még ha mi nem is nyertünk). Ja, és köszönjük az új ismerősöket! (Meg hogy találkozhattunk már eddigi ismerősökkel is.)
Néhány saját képünk:
Utazás közben:

Erről a játékról majd írok egy külön posztban

 Az előadók:
 
 

Az angol játszóház:

 
 

És néhány kép rólunk, ami nagyon tetszik nekem, de nem sajátok:
Detti Eszterrel és Karinával. A tükörben mi is látszunk:-)



Nem édesek?!? Karina ügyesen pesztrálta a fiúkat!
Videót is találtok, itt és itt!


4 comments:

  1. Köszönjük a beszámolót, Lilla, nagyon jó volt találkozni (kár, hogy nem tudtunk többet beszélgetni), és jó volt látni, hogy milyen tündérek és ügyesek a gyerekeid! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, jó volt találkozni, Annamari. És nagyon ügyes a lányod, Eszter! Danit hiányoltuk...

      Delete
  2. De jo Lilla! olyan aranyosak vagytok, hogy mindenki csak jokat irt:) nagy batoritas ez mindenki szamara. nekunk a ti gyermekeitek a refenrencia , hogy erdemes csinalni, de lelkesen, nem lankadva es batran kilepni erre a mezore! nektek is tovabbi aldasokat es oromot az angolban es a gyerekek fejlodeseben! Élvezet volt veluk egyutt dolgozni:) fejlodni, es tanulni toluk! en elek halok ertuk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Így tovább, Detti, nagyon jó voltál!! És közben jó babázást a picikéddel majd!

      Delete