Tuesday 8 March 2011

Tot books / Könyv totyogóknak

I love Carisa's Tot books! The very first I printed was the one of Cars. I have had the printed materials for some time, and Barni enjoyed playing with the cards. I have started putting together the parts but I still won't make the Tot book. At his age of  a bit less than 17 months he is young for a tot book, I think. So we just continue playing with the cards so far.
30 March The Tot bookis done finally! See photoes here.







Jópofa kis Tot book nevű "könyveket" oszt meg Carise velünk itt. Igazából ezek nem is könyvek, hanem lapbookok. Na, most sem lettél okosabb, igaz? Jó lenne már ezekre normális neveket kitalálni... Vagy már van nevük, csak még én nem tudom? A lényeg a lényeg:
Már egy ideje kinyomtattam Barninak a Verdákhoz készült anyagokat. Nézegetjük is őket, és örömmel pakolászgatja a kártyákat. Ma ugyan próbáltam összetűzni a könyvecske részeket, de a tűzőgépem nem bírt el a vastag lapokkal... Így aztán maradunk továbbra is a kártyás megoldásnál. Egyébként Barni a maga szűk 17 hónapjával szerintem még nem is nagyon értékelné a nagy lapbook-formátumot. Persze majd annak is eljön az ideje...
márc.23. van ma.  Most szeretném már összerakni a Tot bookot, de a tűzőgépemnek túl vastagok a kötegek, amiket össze kéne tűzni... Apukámnak van másfajta gépe, azzal próbálkozom majd. Van esetleg jobb ötletetek, mint a tűzőgépezés?
márc.30. Végre elkészült a Tot book. Képek itt!

No comments:

Post a Comment